WEDSTRIJD Charleroi 21 - Real Noorderwijk  0 - 3  (0-2)

DATUM 10-04-2015  20:00

DOELPUNTEN Ward Vivijs, Yannick Scheerens en Joren Lambaerts

VERSLAG Na de overwinning op woensdag in Morlanwelz, wachtte Real Noorderwijk opnieuw een verre verplaatsing op vrijdagavond. Deze keer was Charleroi 21 gastheer in sportcomplex La Garenne. Zeker een vast een mooie sporthal met een enorm grote tribune...Onze youngsters geven de aftrap om 20u en staan na 4 minuten al 0-1 voor. Charleroi laat zich niet onbetuigd en doelman Van Bael moet zwaar aan de bak in de eerste helft, hij blijft heel de tijd alert keepen terwijl de pionnen voor hem op zoek zijn naar een grotere score. Op slag van rust lukt het Scheerens om de 0-2 binnen te tikken, de voorafgaande pas was van kapitein Joren Lambaerts.

Brent Hendrickx vervangt in de 2e helft Davy Van Bael als doelman, onze youngsters steken nog een tandje bij en zijn overduidelijk de betere ploeg. In de 41e min. wordt het 0-3, deze keer is Joren Lambaerts de afwerker van dienst. Charleroi 21 zet daar te weinig tegenover en kan zelfs met een vliegende keeper geen vuist meer maken. Jarne Vervoort maakt in de laatste minuten zijn debuut bij de beloften. Onze youngsters winnen verdiend in Charleroi met 0-3.

Real beloften speelden met: Davy Van Bael, Brent Hendrickx, Pieter-Jan Hendrickx, Yannick Scheerens, Jasper Vivijs, Ward Vivijs, Jarne Vervoort, Joren Lambaerts en Abderrahim Marouane.